26χρονος Λαρισαίος έφτιαξε εφαρμογή για κινητά που απωθεί κουνούπια και κατσαρίδες

 ο 26χρονος Έλληνας προγραμματιστής, Χρήστος Αποστόλου

Σε πενταετείς έρευνες, βασίζεται η νέα εφαρμογή κινητού ''Ksou - Ksou'', η οποία απωθεί τα κουνούπια μέσω συχνοτήτων που μπορεί να κυμαίνονται από τα 12 έως και τα 200HZ.

Σύμφωνα με τον εφευρέτη της,τον 26χρονο Έλληνα προγραμματιστή, Χρήστο Αποστόλου, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείται από το ηχείο του κινητού τηλεφώνου ένα αρχείο ήχου, με κρουστικούς ήχους που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων, οι οποίες όμως είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές τόσο για τα κουνούπια όσο και για τις κατσαρίδες.   

Ksou Ksou - H πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών η οποία σου δίνει την δυνατότητα να απωθήσεις οποιοδήποτε κουνούπι γύρω σου με το πάτημα ενός κουμπιού

Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου, ο ήχος είναι ανεπιθύμητος για πάνω από 60 είδη κουνουπιών και το ποσοστό επιτυχίας ξεπερνά το 80%, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των χρηστών.

με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείται από το ηχείο του κινητού τηλεφώνου ένα αρχείο ήχου, με κρουστικούς ήχους που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων, οι οποίες όμως είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές τόσο για τα κουνούπια όσο και για τις κατσαρίδες 
  
Μέχρι στιγμής, την έχουν κατεβάσει πάνω από 90 χιλιάδες χρήστες, και με την προσθήκη για τις κατσαρίδες που ανέβηκε πριν από μόλις δύο μέρες, ξεπερνά τις 100.000 λήψεις.

Την εφαρμογή μπορείτε να τη βρείτε δωρεάν στο παρακάτω link 

www.christosapostoloudev.eu/ksouksou